Zamieszczone przez crys7
Co z tą Octavią ?? (OIII, Tour II FL...)
Zwiń
X
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez crys7Co do Superb to przepraszam niektórych kolegów ale jedynka była ładniejsza (miała proporcje)
Komentarz
-
Zamieszczone przez SKODAJACKKolego - czyżbyś narzekał na wygląd nowego SuperBa? O ile do sedana można się jeszcze przyczepić, to już kombi jest z wygladu klasa!
Co nie zmienia faktu, że O2 kombi jest bardzo ładnym samochodem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulZamieszczone przez crys72, już kilka lat temu czytałem wypowiedź wysoko postawionego gościa z Vw iż Skoda powinna być alternatywą dla ...Fiata. Wniosek nasuwa się tylko jeden, wcześniej czy później skoda obniży loty.
W ogóle to ja sie zastanawiam dlaczego rynek polski jest traktowany jak kula u nogi.Albo menu po kazdym jezyku byleby nie po polsku a np.portugalsku 8)
To silniki lub wersje dostepne "wszedzie" ale nie u nas... Nie zdziwie sie jak diesel bedzie dostepny ...ale w Polsce oczywiscie nie ,albo za kwote astronomiczna :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12shok, w pewnym sensie mylisz się. My mamy O2Tour - Niemcy nie mają... :szeroki_usmiech My mamy O2 Tour 1.4i - Czesi nie mają... :diabelski_usmiech My mamy O2 1.6i - Niemcy nie mają...
Są auta które mamy my, a "oni" nie :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crys7Bardzo przepraszam jeśli uraziłem - jestem czasami w salonie Fiata, miałem 4lata Punto i mile go wspominam, od paru lat mam malucha (też Fiat) jeżdżę nim na zloty i od święta, ja tylko zacytowałem (nie dosłownie) przedstawiciela Vw, ot kropka i tyle.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplSpróbujcie zamówić nową Kijanę Sportage - niektóre zamówienia składane w sierpniu 2010 mają status realizacji nie wcześniej niż w maju 2011 roku
Naprawdę w tych pieniądzach trudno o coś lepszego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainz napędem na przód... więc po co ją kupować? Retorycznie pytam...
Za 87 klocków masz duże, przestronne auto, z top wyposażeniem i dobrym silnikiem.
A że tylko na przód ? A tak szczerze to na ch..j mi więcej jak jeźdzę tylko do pracy i do tesco na zakupy ?
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez hotrainz napędem na przód... więc po co ją kupować? Retorycznie pytam...
Komentarz
-
Odnośnie Kii - to parę miesięcy przymierzałem się do modelu Soul - jednak ma takie problemy z lakierem (temat rzeka na forum Soula), że wypiaskowane nadkola to norma przy przebiegu 15kkm, tak samo duże odpryski na błotnikach, drzwiach, dachu, masce - w ilości większej niż jest to w konkurencyjnych markach - Kia najpierw uznawała i naprawiała na gwarancji ale chyba w wakacje oficjalnie się od tego odcieli zrzucając winę na niewłaściwe użytkowanie - sprawa dotyczy praktycznie wszystkich aut w mniejszym lub większym stopniu. Dziwne też bo w wielu egzemplarzach trzeba wymieniać na pierwszym przeglądzie klocki i tarcze - a to koszt prawie 1500zł. Przeglądy są drogie, gwarancja 7 lat to raczej kamień do szyi niż faktyczne bezpieczeństwo. Na części do napraw czeka się strasznie długo, bo w większości trzeba je sprowadzać jak nie z Nemiec to z Korei.
Sportage to jednak piękne auto. Ale Soul podoba mi się jeszcze bardziej - jednak jestem za biedny na takie eksperymenty czy mój egzemplarz będzie trzeba malować po roku.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydA kupisz w tej kasie coś AWD ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _tm_Yeti Ambition 1.8TSI 4x4 - katalogowo 89800 - nie jest to full wypas jeśli chodzi o wyposażenie, ale wyposażenie jest sensowne. No i bagażnik nadający się na mniejsze zakupy w hipermarkecie, a nie wyjazd z rodziną na wakacje .
Komentarz
-
Komentarz